artikel

Cobouw50 nr.43: Ter Steege

bouwbreed 267

Cobouw50 nr.43: Ter Steege

Hoofdkantoor: Rijssen
Omzet: 91 miljoen
Aantal medewerkers: 249
Activiteiten: woningbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie
Bestuursvoorzitter: Hans ter Steege

Hans ter Steege nam tien jaar geleden het vastgoed- en bouwbedrijf van zijn vader over. Vorig jaar werd De Vree en Sliepen Bouwgroep – 49 werknemers, rond de 20 miljoen omzet – uit Tiel gekocht. Door de overname heeft het bedrijf vestigingen in Apeldoorn, Hardenberg, Rijssen en Tiel. “Ter Steege is no-nonsense, hard werken, niet te veel veel blabla. En Twentse nuchterheid”, aldus Hans ter Steege. Nieuwe scholen, gerenoveerde winkels, brandweerkazernes, uitbreiding van bedrijfshallen, nul-op-de-meterwoningen, transformatie, nieuwe kantoren, projecten met collectief particuliere opdrachtgevers, onderhoud, levensloopbestendige appartementen in Hoofddorp – Ter Steege is van alle markten thuis. In Almelo transformeert het bedrijf vlakbij het centrum een vervallen industrieterrein van Ten Cate tot een woon- en werkparadijs.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel