artikel

Geluidsisolerende profielsystemen voor vloer, wand, plafond, gevel en dak

bouwbreed 976

Geluidsisolerende profielsystemen voor vloer, wand, plafond, gevel en dak

Geluidsisolerende producten zijn ontwikkeld voor vloeren, wanden, plafonds, gevels en daken. De producten voldoen aan alle bouweisen en zijn gemakkelijk te monteren.

De lichtgewicht constructies zijn een effectief middel om geluid te reduceren en hierbij de decibellen de baas te blijven. Dankzij stenger wordende eisen op het gebied van geluidsisolatie is het belangrijk om de juiste materiaalkeuze te maken. De geluidsisolerende profielsystemen van Merford zijn geschikt voor renovatie en nieuwbouw, voor binnen en buiten.

Kenmerken van de geluidsisolerende profielsystemen:

  • Lichtgewicht constructies;
  • Maximale contactgeluid- en luchtgeluidsisolatie;
  • Systemen voor vloeren, wanden, plafonds, gevels en daken;
  • Gemakkelijk te monteren;
  • Ontkoppelende profielsystemen.
Mechanische eigenschappen

De (mechanische) eigenschappen van alle Akoestikon geluidsisolerende systemen, zijn te vinden op de website van Merford.

Thermische eigenschappen

De geluidsisolerende systemen beschikken, naast akoestische, ook over thermische eigenschappen. De thermische isolatiewaarde is afhankelijk van het type systeem dat gebruikt wordt. De thermische isolatiewaarden van elk type systeem zijn te vinden in verschillende productbladen op de leverancierspagina van Merford op NBD-Online.nl.

Akoestische eigenschappen

De akoestische eigenschappen, met betrekking tot luchtgeluidsisolatie, contactgeluidisolatie en geluidabsorptie van de verschillende systemen zijn afhankelijk van het gebruikte systeem.

Reageer op dit artikel