artikel

Het totale all-in-one dakconcept

bouwbreed 831

Het totale all-in-one dakconcept

UNILIN Insulation biedt een breed scala zichtzijdes aan voor dakelementen

Het totale all in one dakconcept is een esthetische oplossing om de leef- of zolderruimte in één handomdraai te isoleren én af te werken. Met dit innovatief en kwalitatief bouwsysteem plaats je namelijk het geïsoleerde dakelement en de binnenafwerking in één keer. De panelen kunnen onmiddellijk op je dakconstructie worden vastgemaakt waarna de dakpannen er al op kunnen.

Afgewerkte dakelementen

Naast de (semi-) afgewerkte dakelementen met witgelakte of geperforeerde houtspaanplaat, OSB of multiplex Fins vuren, biedt UNILIN Insulation ook vijf luxueuze, decoratieve panelen met een getextureerde afwerking aan: Hemelswit, Pompei grijs, Stromboli grijs, Populier en Volige. Deze dakelementen met binnenafwerking zorgen voor een warme uitstraling dankzij hun authentieke karakter. Een mooie combinatie van afwerking met isolatie.

Klik hier voor de themapagina Prefab en beton.

Bekijk de leverancierspagina van UNILIN Insulation op NBD-Online.

Reageer op dit artikel