artikel

Cobouw50 nr.47: Thunnissen Groep

bouwbreed 183

Cobouw50 nr.47: Thunnissen Groep

Hoofdkantoor: Heemstede
Omzet: 79 miljoen
Aantal medewerkers: 107
Activiteiten: woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud
Bestuursvoorzitter: Harrie van Noorden

Thunnissen bouwt, ontwikkelt en onderhoudt vastgoed in de driehoek Amsterdam-Utrecht-Den Haag. Afgelopen jaar boekte de firma een omzetstijging van ruim 30 procent. Hoewel de bouwer actief is in de regio waar de markt het meeste piept, is het streven niet om veel groter te groeien. Ook dit jaar wordt gerekend op een omzet van rond de 80 miljoen. Thunnissen gelooft in concepten, innovaties en digitalisering. Daarnaast hecht het bedrijf aan duurzame relaties. Het heeft met woningcorporatie Ymere een projectoverschrijdend co-makership voor nieuwbouwprojecten. Onder andere de projecten Plan Jansonius, Leeghwaterkwartier en Huis van Hendrik zijn daaruit voortgekomen. Vorig jaar nam dochter Van Braam-Minnesma het bedrijf Holleman Santpoort over. Daarmee verzekerde Thunnissen zich van het predikaat erkend restaurateur.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel