artikel

Rotterdam Cool Port

bouwbreed 19

Sprangers Bouwbedrijf uit Breda realiseert in opdracht van Kloosterboer een nieuw koel- en vrieshuis in de Waal-Eemhaven (Rotterdam). De loods dient onder meer als opslag van lege containers, en de op- en overslag van koel- en vrieslading in zelfkoelende containers. Ook de bijbehorende dienstverlening zoals empty depots en voedselinspectie worden hier in de toekomst opgezet.

Zuid-Holland investeert 10 miljoen euro in uiteenlopende faciliteiten rondom het terrein. Volgens de provincie is het van groot belang dat Rotterdam Cool Port goed aansluit bij het omringende wegennet. Eerder investeerde het ministerie van Economische Zaken eveneens 10 miljoen euro in het project.

Het koel- en vriescluster wordt in het tweede kwartaal van 2017 opgeleverd.

 

Reageer op dit artikel