artikel

4 april 2016, Cobouw Café tijdens Klantgericht Bouwen, hoe dan?

bouwbreed Premium 124

4 april 2016, Cobouw Café tijdens Klantgericht Bouwen, hoe dan?

Congres Klantgericht Bouwen, hoe dan? 

Wat verandert er op het gebied van regelgeving? Hoe denken opdrachtgevers? En wat betekent dat allemaal voor mij als bouwer, architect of ontwikkelaar? Hoe kan ik mijn organisatie aanpassen aan de nieuwe uitdagingen van deze tijd en hoe kan ik mij als professionele partij onderscheiden met kwaliteit. Het congres Klantgericht bouwen, hoe dan? gaf antwoord op vele vragen over deze veranderingen.

Het congres werd afgesloten met het Cobouw Café. Aan tafel zaten onder anderen Rob Mulder, Vereniging Eigen Huis, Jan Fokkema, NEPROM, Yvonne van Mierlo, directeur Blauwhoed Studio, Fred Schoorl, directeur BNA, en Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen.

Bekijk hier het videoverslag van deze editie: 

Terug naar eerdere edities

Reageer op dit artikel