artikel

Laat de zon maar komen

bouwbreed

Paviljoen Jeroen, zo heet de in aanbouw zijnde strandtent van Hanneke en Jeroen Mel in Zandvoort aan Zee. Door de hevige wind duurde het iets langer dan normaal om het karkas neer te zetten, maar de verloren tijd wordt deze week ingehaald. “Vanaf 20 februari staat de koffie klaar en brandt de kachel”, belooft Hanneke Mel. De opbouw neemt bij elkaar zo’n tweeënhalve week in beslag. Paviljoen Jeroen, dat dit jaar voor de 25ste keer wordt opgebouwd, ligt vlakbij het treinstation van Zandvoort. Langs het 9 kilometer lange strand van de populaire badplaats staan in totaal 35 strandtenten: vijf permanent, dertig tijdelijk. De eigenaren van de tijdelijke strandtenten moeten hun perceel 1 november weer schoon opleveren. “Laat de zon maar komen”, aldus Hanneke Mel.

Reageer op dit artikel