artikel

Bekijk technische oplossing door virtuele bril

bouwbreed

Bekijk technische oplossing door virtuele bril

Matthijs van Nieuwkerk testte onlangs de virtuele 3D-bril Oculus in De Wereld Draait Door en waande zich tot zijn schrik in een virtuele achtbaan. Tijdens Renovatie 2014 kun je de 3D-bril zelf uitproberen.

Maar uiteraard is de bril niet alleen geschikt voor amusement. Met de 3D-configurator van Concreet Betonherstel kun je de galerij-, balkon- en trappenhuisafwerking samenstellen. Op de stand van het bedrijf uit Vaassen is de configurator te bekijken met de 3D-bril. De 3D-Configurator is speciaal ontwikkeld om gewenste afwerkingen visueel te realiseren en daarnaast verschillende technische oplossingen inzichtelijk te maken.

De Renovatiebeurs in Den Bosch duurt t/m vrijdag 11 april.

Reageer op dit artikel