artikel

Jonge constructeurs willen innovatie

bouwbreed

Jonge constructeurs willen innovatie

Slechts weinig jonge constructeurs houden zich bezig met innovatieve ontwerpen. Toch zou tweederde meer aan innovatie willen doen. Althans van de bezoekers van het YouConGres.

Dat blijkt uit een peiling die Sten de Wit van TNO hield tijdens het congres van YouCon, de vereniging van jonge constructeurs. De meerderheid van de ongeveer 70 deelnemers houdt zich dagelijks bezig met traditioneel rekenen aan constructies. Maar tweederde zou ook aan innovatieve constructies willen werken.

Het YouConGres werd gehouden met sponsoring van BAM Infraconsult, IMd Raadgevende Ingenieurs, de Iv-Groep, Bouwen met Staal en de Betonvereniging. Aan het woord kwamen vier jonge constructeurs en vier oudere.

Reageer op dit artikel