artikel

Perfecte harmonie

bouwbreed

Deze straatstenen harmoniëren perfect met de natuurstenen gevel van dit gebouw voor orthopedagogisch centrum Ambiq in Hoogeveen. De locatie, aan de rand van bedrijventerrein De Wieken, vormt het begin van de revitalisering van het gebied. Het centrum van Ambiq, dat in december wordt opgeleverd, is een project van SBH Architecten en Adviseurs, 12WAT Studio, Bouwmij […]

Deze straatstenen harmoniëren perfect met de natuurstenen gevel van dit gebouw voor orthopedagogisch centrum Ambiq in Hoogeveen. De locatie, aan de rand van bedrijventerrein De Wieken, vormt het begin van de revitalisering van het gebied. Het centrum van Ambiq, dat in december wordt opgeleverd, is een project van SBH Architecten en Adviseurs, 12WAT Studio, Bouwmij Hendriks, DAS Grondwerken en Kijlstra Bestrating.Foto: Boudewijn Benting

Reageer op dit artikel