artikel

Wirtgen verbetert logistiek bouwplaats

bouwbreed

Wirtgen zegt de logistiek voor wegenbouwprojecten te kunnen verbeteren met zijn Witos-modules. Het systeem combineert wagen/machineparkbeheer met een programma voor procesoptimalisatie. De fabrikant levert afzonderlijke versies voor frezen, asfalteren en walsen. Witos vermindert volgens Wirtgen de wachttijd voor rollend materieel en voor het personeel op de locatie. De hoofdmodule van het systeem beheert het wagen/machinepark. […]

Wirtgen zegt de logistiek voor wegenbouwprojecten te kunnen verbeteren met zijn Witos-modules. Het systeem combineert wagen/machineparkbeheer met een programma voor procesoptimalisatie. De fabrikant levert afzonderlijke versies voor frezen, asfalteren en walsen. Witos vermindert volgens Wirtgen de wachttijd voor rollend materieel en voor het personeel op de locatie. De hoofdmodule van het systeem beheert het wagen/machinepark. Een aanvullende module houdt de staat van onderhoud bij. Extra functies houden onder meer bij hoeveel materiaal een locatie op en af gaat en of dat allemaal op tijd gebeurt.

Reageer op dit artikel