artikel

hollands tafereel

bouwbreed

De zon schijnt op stof dat vrijkomt bij de sloop van de vroegere arbeiderswoningen in het Rode Dorp in Den Haag. Sloopbedrijf Jan Knijnenberg sloopt het interieur. De arbeiderswoningen uit 1874 worden gestript en verbouwd tot 189 studenteneenheden. Ook komt er nieuwbouw van woon-, bedrijfs- en atelierruimten tussen de rijtjeswoningen. Behalve bouwbedrijf Era schakelt woningcorporatie […]

De zon schijnt op stof dat vrijkomt bij de sloop van de vroegere arbeiderswoningen in het Rode Dorp in Den Haag. Sloopbedrijf Jan Knijnenberg sloopt het interieur. De arbeiderswoningen uit 1874 worden gestript en verbouwd tot 189 studenteneenheden. Ook komt er nieuwbouw van woon-, bedrijfs- en atelierruimten tussen de rijtjeswoningen. Behalve bouwbedrijf Era schakelt woningcorporatie Staedion leerlingen van Haagse bouwopleidingen in. Foto: Noordoost

Reageer op dit artikel