artikel

‘Duurzame energie geen politieke splijtzwam’

bouwbreed

‘Duurzame energie geen politieke splijtzwam’

Uneto-VNI voorzitter Marcel Engels adviseert Rutte en Samsom de duurzame energievoorziening op de agenda te zetten. Voor wanneer zij tijdens de onderhandelingen behoefte hebben aan een makkelijk dagje.

Over een voortvarende agenda op het gebied van duurzame energie hoeft volgens Engels niet hard onderhandeld te worden. “Duurzame energievoorziening is in Nederland eigenlijk geen onderwerp van debat. Bedrijven en particulieren in alle geledingen van de samenleving zijn het erover eens dat de overheid snel werk moet maken van wetgeving die de decentrale opwekking van energie aantrekkelijker maakt”.

Lees morgen het opinie-artikel van Marcel Engels in Dagblad Cobouw 

Reageer op dit artikel