artikel

Computer let op slechte producten

bouwbreed

De ‘zelflerende sorteercomputer’ van het roboticalaboratorium van de University of Lincoln moet afwijkingen kunnen vaststellen in voorkomen en afwerken van om (bouw)producten. De nieuwe computer leert zichzelf uiteenlopende variaties van tekortkomingen te onderscheiden. Bijzonder is ook dat het Trainable Anomaly Detection and Diagnosis-system wordt samengesteld uit standaard handelsproducten.

De ‘zelflerende sorteercomputer’ van het roboticalaboratorium van de University of Lincoln moet afwijkingen kunnen vaststellen in voorkomen en afwerken van om (bouw)producten. De nieuwe computer leert zichzelf uiteenlopende variaties van tekortkomingen te onderscheiden. Bijzonder is ook dat het Trainable Anomaly Detection and Diagnosis-system wordt samengesteld uit standaard handelsproducten.

Reageer op dit artikel