artikel

Inventiviteitsprijs voor gestapelde schaatsbaan

bouwbreed Premium

Peter van der Heuvel van de TU Eindhoven ontving op de Nationale Staalbouwdag twee Studentenstaalprijzen: de eerste prijs in de categorie architectuur en de inventiviteitsprijs. Hij ontwierp een stadion in Heerenveen met twee schaatsbanen boven elkaar. Leonie Korting van de TU Delft kreeg de tweede prijs voor een wijk met woningen van stalen frames. In […]

Peter van der Heuvel van de TU Eindhoven ontving op de Nationale Staalbouwdag twee Studentenstaalprijzen: de eerste prijs in de categorie architectuur en de inventiviteitsprijs. Hij ontwierp een stadion in Heerenveen met twee schaatsbanen boven elkaar. Leonie Korting van de TU Delft kreeg de tweede prijs voor een wijk met woningen van stalen frames. In de categorie techniek ging de eerste prijs naar Walther Plönes voor golvende dakstroken bij het Centraal Station in Maastricht. Jop Courage van de TU Eindhoven won een eerste prijs voor onderzoek naar het gedrag van koudgewalst staal. Op hogeschoolniveau kregen Luuk Alfrink en Timofej Ivanovich Maruchin van de Hogeschool Utrecht een eerste prijs voor het optoppen van het Hilton Hotel in Amsterdam.

Reageer op dit artikel