artikel

Hygiënische snelroldeur voor productieruimtes

bouwbreed Premium

Albany Door Systems heeft een snelroldeur ontwikkeld die zich volgens de maker goed leent voor ingangen van productie-, spoel- en opslagruimtes.

De zogeheten Rapid Food is volledig vervaardigd uit roestvast staal en voorzien van een doorzichtig pvc-deurblad. De toegepaste materialen bieden bescherming tegen verontreiniging, temperatuurverschillen en -verhogingen alsmede ongedierte. Een druipgoot bij het onderlijstprofiel zorgt dat er geen vocht van het blad in de deuropening druppelt.

Een motor zorgt voor een openings- en sluitsnelheid van respectievelijk 2,2 m/s en 1,0 m/s. Bij storingen/stroomuitval kan de deur handmatig geopend worden. De deur is leverbaar in afmetingen tot maximaal 4 bij 4 meter.

Reageer op dit artikel