Klaasje Zevenster

Even ten oosten van het stadshart van Amstelveen realiseerde de ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster (BPD en De Nijs) vijf woongebouwen met dezelfde naam met koop- en vrije sector huurappartementen.
Delen:

Bouwbericht

Bouwen 5 woontorens met 146 koop- en huurappartementen (57 koopappartementen / 89 huurappartementen) / ondergrondse parkeergarage met 165 plaatsen aan de Klaasje Zevensterstraat in het plan 'Klaasje Zevenster', 2e fase. De ontwikkelcombinatie bestaat uit BPD /de Nijs Projectontwikkeling II B.V. De bouwcombinatie bestaat uit Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen / Huybregts Relou. Sloop is uitgevoerd door de Kruiswerk Groep. Bogro is installateur voor C.V. en Steboma installeert de M.V. Kempen Cladding B.V. doet de gevelbekleding. Achmea is afnemer van de drie huur blokken.
AMSTELVEEN | Opgeleverd | € 10.000.000 - € 50.000.000
Bouwberichten logo

De gebouwen liggen in de wijk Bankras rond een binnentuin in een parkachtige omgeving en boven een ondergrondse parkeergarage. Voor de vormgeving deed architectenbureau LEVS inspiratie op bij de omliggende gebouwen uit de jaren zestig.

De gasloze en energiezuinige appartementen in Klaasje Zevenster zijn aangesloten op de stadsverwarming en uitgerust met vloerverwarming, warmteterugwinning en balansventilatie. De huurappartementen in Klaasje Zevenster zijn bestemd voor senioren. Die kunnen als het zover is naadloos overstappen naar het naastgelegen verzorgingshuis met dezelfde naam.

Cobouw50 Projecten: 48

Locatie: Amstelveen
Soort gebouw: Appartementencomplex
Opdrachtgever: M.J. de Nijs Projectontwikkeling
Bouwer: Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen
Ramingsom: 30 miljoen
Vloeroppervlakte: 12.000 m²

Dit vind je misschien ook interessant