Distributiecentrum Oudeland

Distributiecentrum Oudeland

Heembouw realiseerde in Berkel en Rodenrijs distributiecentrum Oudeland.

Een distributiecentrum met een warehouse van 17.494 vierkante meter, 750 vierkante meter kantoorruimte en een mezzanine van ruim 2.000 vierkante meter. Het duurzame gebouw is ontworpen vanuit de zogeheten Trias Energetica-filosofie, waarbij eerst wordt gekeken naar besparingsmogelijkheden, vervolgens naar het opwekken van duurzame energie en ten slotte naar het zo efficiënt mogelijk omgaan met fossiele energie.

Om te besparen op het energiegebruik is er bijvoorbeeld gekozen voor lichtdoorlatende gevelplaten en led-verlichting. De bij distributiecentrum Oudeland nagestreefde duurzaamheid heeft geresulteerd in een Breeam Very Goodcertificaat. Bij het ontwerp is ook rekening gehouden met de inpassing in het landschap.

Bouwbericht

Bouwen distributiecentrum 'DC Oudeland' met een warehouse van 17494 m2 / 750 m2 kantoorruimte / mezzanine van 2025 m2 aan de Da Vincistraat op bedrijventerrein Oudeland. Wordt turn-key gerealiseerd en in units van 5000 m2 verhuurd. Van Berlo doet de funderingsconstructie en vloeren. Fox Global Logistics heeft het pand voor 10 jaar gehuurd.

Berkel en Rodenrijs | Opgeleverd | € 10.000.000 - € 49.999.999

Ga naar bouwbericht