Woon&

Wooncomplex Blok 26 op het Zeeburgereiland in Amsterdam bestaat uit zeven gebouwen met in totaal 120 woningen en is omgedoopt tot Woon&.
Delen:

Bouwbericht

Bouwen 7 gebouwen met 114 appartementen (koop) / 6 eengezinswoningen (koop) / plint (1060 m2) met koffieruimte / vergaderruimte / kantoren / parkeergarage ca. 100 plaatsen aan de Eef Kamerbeekstraat. Project 'Blok 26'. Middelste gebouw heeft 12 bouwlagen. Buitenste gebouwen hebben beide 7 bouwlagen. Bouwcombinatie Zeeburgereiland bestaat uit Boele & van Eesteren / Kondor Wessels.
AMSTERDAM | Opgeleverd | € 10.000.000 - € 50.000.000
Bouwberichten logo

Het complex is ontworpen door Arons en Gelauff Architecten en omvat zowel studio’s als appartementen en eengezinswoningen. Onder een deels gemeenschappelijke tuin ligt een parkeergarage met 100 plekken.

Op de begane grond van drie gebouwen bevinden zich commerciële ruimtes. Ook is er voorzien in ontmoetingsruimtes door de bewoners. Boele & van Eesteren is de bouwer. Ontwikkelaar BPD ziet Woon& als een nieuwe vorm van wonen, waarbij de bewoners in gezamenlijke ruimtes kunnen werken, ontspannen en afspreken. Naast het delen van deze ruimtes biedt Woon& ook deelfietsen en -auto’s aan.

Cobouw50 Projecten: 45

Locatie: Amsterdam
Soort gebouw: Appartementencomplex
Opdrachtgever: BPD regio Noord-West
Bouwers: Boele & van Eesteren/Kondor Wessels
Ramingsom: 30 miljoen
Vloeroppervlakte: 24.960 m²