OurDomain

OurDomain bij metrostation Holendrecht in Amsterdam biedt huisvesting aan duizend jongeren en studenten.
Delen:

Bouwbericht

Bouwen woonwerkcomplex voor studenten, young professionals, expats en starters met 1560 appartementen (956 sociale huurwoningen / 383 middeldure huurwoningen / 221 vrije sector huurwoningen) / detailhandel / café / restaurant / kantoren / dienstverlening / supermarkt Jumbo City / sporthal, verdeeld over 3 complexen (gebouw A/B/C) aan het Markelerbergpad / Pietersbergweg aan de zuidkant van de A9 in het project 'OurDomain Amsterdam Southeast'.
HOLENDRECHT | Opgeleverd | € 50.000.000 - € 200.000.000
Bouwberichten logo
Foto: ANP

De gemeubileerde appartementen – met een huurprijs van circa 700 euro per maand – zijn met ongeveer 26 vierkante meter niet groot, maar het gebouw biedt ter compensatie veel faciliteiten, zoals een fitnesszaal, muziekstudio, wasserette, een biljart-, pool- en tafeltennisruimte en een filmzaal.

In de plinten zitten horecavoorzieningen en een supermarkt. Er is een ondergrondse parkeergarage, met elektrische deelauto’s en een grote fietsenstalling. OurDomain is een concept van Greystar, door Blauwhoed in opdracht van Greystar ontwikkeld. OZ Architects uit Amsterdam ontwierp OurDomain als een cascade van kubussen in een V-vorm met felle kleuren.

Cobouw50 Projecten: 7

Locatie: Amsterdam
Soort gebouw: Woon-werkcomplex
Opdrachtgever: LSI Project Investment
Bouwer: Bouwcombinatie Holendrecht
Ramingsom: 90 miljoen
Vloeroppervlakte: 100.000 m²