Green Mountains Logistics

Pal naast de kop van de Aalsmeerderbaan van luchthaven Schiphol staat het logistieke complex Green Mountains Logistics Park.
Delen:

Bouwbericht

Bouwen 4 warehouses / distributiecentra bestaande uit elk 4 à 5 units (inclusief kantoorruimten) aan de Rijkerdreef / Walravenlaan / Dornierlaan / Airbuslaan. Project: 'Green Mountains Logistics Park'. Hardeman en Van Harten verzorgde gevel (damwandprofielplaat) / dak (staal). Bouwen in 4 fases. Warehouse 4 bestaat uit 20.600 m2 warehouse / ca. 2.370 m2 en is geleased aan Kuehne+Nagel. BREEAM Very Good certificering. CA-bouw verzorgde het betonwerk, Olbecon de kanaalplaatvloeren.
SCHIPHOL-RIJK | Opgeleverd | € 50.000.000 - € 200.000.000
Bouwberichten logo

Een duurzaam en hoogwaardig bedrijvenpark gebouwd door Pleijsier Bouw uit Genemuiden en ontwikkeld door Borghese Logistics.

Het complex met een oppervlakte van in totaal 25 hectare telt vier gebouwen met een totale oppervlakte van ruim 100.000 vierkante meter en voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen van Breeam ‘Very Good’. Het ontwerp is van MIES Architectuur. De locatie heeft een korte verbinding met het vrachtareaal op Schiphol en een goede aansluiting met de A4 richting Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Cobouw50 Projecten: 5

Locatie: Schiphol-Rijk
Soort gebouw: Distributiecentrum
Opdrachtgever: AEW Europe
Bouwer: Pleijsier Bouw
Ramingsom: 100 miljoen
Vloeroppervlakte: 100.000 m²