5 opmerkelijke Retail-projecten

5 opmerkelijke Retail-projecten

Bekijk hier 5 opmerkelijke retail projecten.

1. Bouwen winkelcentrum Niedorp
Herontwikkelen / uitbreiden (1784m2) winkelhart Niedorp met supermarkt Vomar / passage / renoveren winkels Action / Etos Jumbo aan de Trambaan. Dit project is de 2e fase. Fase 1 welke inmiddels is afgerond bestond uit het uitbreiden van de kopunits aan de voorzijde van het winkelcentrum. Voor Pasen 2023 moet de klus geklaard zijn, is de verwachting van eigenaar Hoorne Vastgoed. In een eerdere fase werd het winkelcentrum aan de westkant uitgebreid. Aan die zijde zit onder meer de nieuwe zaak van Koks Tweewielers. De Actionwinkel zit totdat de verbouwing klaar is in een noodonderkomen dat bij het winkelcentrum is geplaatst. Het Winkelhart groeit van de oorspronkelijke 5.600 vierkante meter naar 7.150 vierkante meter.

Bekijk de projectgegevens >>

2. Renoveren en uitbreiden winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht

Renoveren / uitbreiden winkelcentrum Sterrenburg met Jumbo Foodmarkt (4000 m2) / aanleggen ca. 215 parkeerplaatsen bovenop de winkels aan de P.A. de Kok-plein. Na oplevering van Jumbo verhuist Lidl naar de gerenoveerde vml. Jumbo locatie. Ook de binnenzijde van het centrum wordt gerenoveerd.

Bekijk de projectgegevens>>

3. Verbouwen winkelcentrum Alexandrium Rotterdam

Verbouwen winkelcentrum Alexandrium aan de Poolsterstraat. De werkzaamheden betreffen gevelwijzigingen aan het Prins Alexanderplein / Poolsterplein / Traverse Oostzijde en Westzijde / vervangen van delen van de staalconstructies van de passagedaken / constructieve aanpassing aan de vloer bij een roltrap. Verbouwing in fases.

Bekijk de projectgegevens>>

4. Bouwen en uitbreiden winkelcentrum Europaplein in Heemskerk

Bouwen / uitbreiden winkelcentrum Europaplein met supermarkten Albert Heijn en Lidl / ondergrondse parkeergarage met 63 parkeerplekken aan het Europaplein / Europassage. De sloopwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Roy van Berkel. ULC Groep BV levert het sprinklersysteem.

Bekijk de projectgegevens>>

5. Bouwen woonwinkelcomplex in Venlo

Bouwen 25 sociale huurappartementen / uitbreiden winkelruimte 'La Plaza' en Albert Heijn (3500 m²) aan het Laurentiusplein / Maasbreesestraat / Pontanusstraat. Project 'Laurentiusplein - Centrumplan Blerick'.

Bekijk de projectgegevens>>