Een warmtebeeldcamera in één klik

Een warmtebeeldcamera in één klik

Van je smartphone of tablet een multifunctionele warmtebeeldcamera maken: ideaal voor allround metingen.

Met de FLIR One warmtebeeldcamera kan vloerverwarming worden gelokaliseerd, warmtelekken en koudebruggen worden opgespoord, net als vochtplekken, lekkages en zelfs een huisdier in het donker. De collectie bestaat uit drie versies: de FLIR One, FLIR One LT en de FLIR One Pro. De SEEK Thermal is er ook in 3 versies: de Compact, Compact Pro en Compact XR.

Stand-alone warmtebeeldcamera

Voor wie die geen koppeling aan smartphone of tablet wil, maar wel met een pocket size warmtebeeldcamera wil inspecteren, zijn er stand-alone warmtebeeldcamera’s beschikbaar. FLIR heeft de compacte C2 en C3 en SEEK THERMAL de SHOT en SHOT PRO. Beiden maken naast de thermische foto een gewone foto. Ze worden geleverd met app software en zijn uitgevoerd met een touchscreen.

Warmtebeeldcamera.nl is de webshop van Sensor BV, de FLIR Platinum distributeur van de Benelux en specialist op het gebied van FLIR warmtebeeldcamera's en FLIR en Extech meetinstrumenten. Sensor BV is exposant op Vakbeurs Energie en dus van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch: hal 3, stand F.026.

Professionals hebben gratis toegang tot Vakbeurs Energie. Klik hier voor registratie!

Koert Terhürne: ‘Sociale duurzaamheid gaat over meer dan het realiseren van huizen.’

Dura Vermeer: 'Naast klimaat óók het goede doen voor de mens'

Dura Vermeer heeft een ambitieuze missie: Net Zero in 2050. Maar duurzaamheid is meer dan CO₂-reductie. Met een integrale blik op de maatschappelijke opgave wil Dura Vermeer het goede doen voor aarde én mens. In dit interview deelt Koert Terhürne, directievoorzitter van Dura Vermeer Divisie Bouw en Vastgoed, hoe het bedrijf inzet op sociale impact en het creëren van toekomstbestendige leefomgevingen.

Van op naar in de stoep: AEC-granulaat als duurzame grondstof 

Van op naar in de stoep: AEC-granulaat als duurzame grondstof

Van je 'grijze afval' naar een stoeptegel. Een musthave met het oog op de circulaire economie, zou je denken. Maar er zijn ook aarzelingen bij het gebruik van nieuwe grondstoffen die afkomstig zijn van afval. Hoe geven we het dan toch waarde?

Op weg naar een watertransitie in de bouwsector  

Op weg naar een watertransitie in de bouwsector

Als het aan partners Waterzaak en GEP ligt, volgen we het voorbeeld van onze zuiderburen. In België is regenwater opvangen al meer dan 20 jaar de norm. In Nederland lopen wij flink achter. En dat terwijl de Waterwet uit 2009 stelt dat we regenwater moeten opvangen.

Gerhard Hospers

Greenworks: duurzaamheidslabel én kennispartner voor de bouw

De ideale comaker en kennispartner bij bouwprojecten: dat is Greenworks - het duurzaamheidslabel voor bouw- en installatiematerialen - in een notendop. Greenworks is onderdeel van BMN Groep, de grootste bouwmaterialenhandel in Nederland. Omdat circulair en biobased bouwen anno 2024 de norm is, manifesteert BMN Groep zich met Greenworks meer en meer als adviseur die de klant van a tot z ontzorgt, zegt Gerhard Hospers, manager ESG/Greenworks bij BMN Groep.