Nieuwe dossiers over Prinsjesdag, gespoten PUR-schuim en 7 bouwinnovaties

Nieuwe dossiers over Prinsjesdag, gespoten PUR-schuim en 7 bouwinnovaties

Er staan weer drie nieuwe dossiers klaar. Dit keer over wat Prinsjesdag voor de bouw betekent. Alles over gespoten PUR-schuim en de discussies over gezondheid die daar bij horen. En tot slot: de bouw krijgt steeds het verwijt dat er geen innovatie plaatsvindt. Wij zetten zeven concrete innovaties in gebundelde vorm op een rijtje. De dossiers zijn gratis te downloaden.

Vorige week was het Prinsjesdag met een aantal zaken die de bouw raken. Welke dat zijn staat in het dossier ‘Dit krijgt de bouw van Den Haag’.

In het tweede dossier gaat het om al onze verhalen over gespoten PUR-schuim. Iedereen komt aan het woord over dit product dat volgens sommigen gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

We hebben zeven concrete bouwvernieuwingen op een rij gezet

Het derde dossier gaat over bouwinnovaties. We hebben zeven concrete vernieuwingen op een rij gezet, plus een interview met Mick Eekhout over innovaties in de bouw.

In totaal staan er nu 30 gratis dossiers klaar

In totaal staan er nu 30 dossiers klaar met uiteenlopende onderwerpen als de Zeesluis in IJmuiden, Bouwen zonder gedoe, de warmtepomp komt er aan en het Klimaatakkoord: wat heb je er als bouwer aan?

De dossiers bestaan uit de relevante Cobouwverhalen en zijn hier te downloaden.