nieuws

Trebbe tuigt keten op voor hoogbouwconcept

woningbouw Premium 2692

Trebbe tuigt  keten op voor hoogbouwconcept

Voor haar concept voor gestapelde woningbouw HoogWonen is Trebbe langdurige samenwerking aangegaan met maar liefst 17 comakers.

De samenwerkingsovereenkomsten werden geformaliseerd op het project Blokhoeve in Nieuwegein. Dat is een complex van 108 appartementen dat volgens het HoogWonen concept wordt gerealiseerd.

Trebbe werkte al langer met het concept maar vorig jaar werd het HoogWonen door de aannemer consequent doorontwikkeld tot twee types: bij het ene wordt de appartementen via galerijen ontsloten bij het andere centraal. Beide types zijn in meerdere afwerkingsniveaus leverbaar en met verschillende prestaties als het gaat om duurzaamheid.

Door met vaste partners te werken moeten een vaste kwaliteit, bouwsnelheid en met .. worden gegarandeerd. Vier van de 17 co-makers die nu zijn vastgelegd werken ook al samen binnen het concept Basiswonen dat Trebbe hanteert voor grondgebonden woningen. Dat zijn IJB groep, Van der Sluis Woningbouw, Certacon en Tuijps Groep. De dertien nieuwe toetreders zijn: Peutz, Pieters Bouwtechniek, Buro BOOT, Van den Pol Elektrotechniek, De Hoop Pekso, Vlassak Betonbedrijf, H. ten Brinke & Zn, Kumij, Rollecate, Schindler Liften, Mastum Daksystemen en Th.Wouters Totaalafbouw.

 

Reageer op dit artikel