nieuws

BAM transformeert oud kantoor Octrooiraad tot luxe appartementen

woningbouw Premium 2326

BAM transformeert oud kantoor Octrooiraad tot luxe appartementen

BAM Wonen heeft de overeenkomst getekend voor de transformatie van het voormalige kantoorpand in de Haagse wijk Benoordenhout tot koopappartementen. In het pand was ooit de Octrooiraad gevestigd.

In totaal worden er 54 appartementen gebouwd in het oude kantoor, die in grootte variëren van 77 tot 250 vierkante meter. Ook komen er vier penthouses. De nieuwe achtergevel wordt ingepast in de architectuur en maakt het mogelijk dat er royale buitenruimtes op de zonzijde worden gerealiseerd. Bij de afwerking is veel aandacht voor luxe en details en bieden de woningen comfortabele extra’s zoals ruime individuele bergingen, gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen en beschikbaarheid van gastenkamers voor logees. Het Willem Witsenplein ligt midden in de wijk Benoordenhout, een jaren ’30 wijk met veel groen vlakbij Landgoed Clingendael, het Haagse Bos en het centrum van de stad. Opdrachtgever voor BAM is Willem Witsen VOF, een samenwerking van Reshape Properties en Wilma Wonen.

 

Reageer op dit artikel