nieuws

Van der Vorm en Heembouw bouwen derde woontoren Delft

woningbouw 51

Van der Vorm en Heembouw bouwen derde woontoren Delft

Van der Vorm Vastgoed en Heembouw gaan een derde woontoren boven winkelcentrum Hovenpassage Delft realiseren.

Na de succesvolle ontwikkeling van twee woontorens Wonen boven de Hoven hebben Van der Vorm Vastgoed en Heembouw een overeenkomst gesloten voor de ontwikkeling en realisatie van een derde woontoren. Deze komt eveneens boven winkelcentrum De Hoven Passage in de Delftse wijk.

De toren krijgt huurappartementen verdeeld over dertien verdiepingen. De vergunning is aangevraagd en de bouw start in het eerste kwartaal van 2017. De oplevering is medio 2018 gepland. Wonen boven de Hoven voldoet duidelijk aan een behoefte onder de bewoners van Delft.

Toren 1, die in november vorig jaar is opgeleverd, was al ruim voor oplevering volledig verhuurd en verkocht. Ook Toren 2, waarvan de oplevering van de appartementen is gestart, is volledig verhuurd.

De officiële start verhuur van Toren 3 is begin volgend jaar. Heembouw en Q makelaars participeren samen in de verhuur van de appartementen. Het ontwerp van Wonen boven de Hoven is van Habeon Architecten.

Reageer op dit artikel