nieuws

Vijf opmerkelijke bouwprojecten: supermarkten

utiliteitsbouw 1430

Vijf opmerkelijke bouwprojecten: supermarkten

Uit de database van Bouwberichten.nl weer vijf opmerkelijke projecten. Dit keer hebben we vijf supermarkten geselecteerd.

  1. Woonwinkelcomplex te Sassenheim (foto boven)

Bouwen, na de sloop van het huidige pand, van een woonwinkelpand met supermarkt ‘Dirk van den Broek’ (1500 m2) / 27 appartementen / ondergrondse parkeergarage aan de Hoofdstraat / Concordiastraat / Kastanjelaan en bouwen pand met commerciële ruimte (400m²) / 11 appartementen aan de Oude Haven / Vaartkade, fase 1. Fase 2: bouw commerciële ruimte / 11 appartementen. Fase 3: herinrichten parkeerterrein Concordiastraat. Bouwaanvraag moet nog ingediend worden.

  1. Multifunctioneel complex te Oosterwold

Oosterwold

Bouwen, na de sloop van zeven woningen, van een supermarkt van Lidl (2235m2)/ 44 zorgappartementen (huur) / 11 koopappartementen / aanleggen 134 parkeerplaatsen aan de Dertien Aprilstraat in het Centrumplan.

  1. Woonwinkelcentrum te Emmeloord

Emmeloord

Bouwen van de supermarkten Jumbo / Aldi / winkels waaronder de Action / 30 koopappartementen aan de De Boei / Kettingplein / Noordzijde. Betreft locatie voormalig appartementencomplex van Mercatus. Onderdeel project ‘Hart voor Emmeloord’.

  1. Woonwinkelcomplex te Nederweert

Nederweert

Bouwen, na de sloop van de sporthal/meubelhal van de supermarkt ‘Jan Linders’ (2000m2) / apotheek / 29 huurappartementen en aanleggen van ca. 220 parkeerplaatsen aan de Burgemeester Hobusstraat op terrein vml. sporthal. Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen gelijktijdig ter inzage (coördinatieregeling) t/m 7 maart 2019.

  1. Woonwinkelcentrum te Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs

Uitbreiden van het Centrum Berkel en Rodenrijs. Het plan omvat 5.600 m2 voor de supermarkt Lidl (2500 m2) / winkels / horeca (winkels en horeca totaal 3100 m2) / parkeergarage met ca.350 parkeerplaatsen / 180 appartementen in diverse prijsklassen waaronder woningen voor starters op een perceel van 3 ha. aan de westzijde van het centrumgebied ter hoogte van Westersingel / Rontgenstraat / Boerhaavestraat . Plan ‘Berkel Centrum West’. Bestemmingsplanprocedure is gaande.

Meer winkelbouwprojecten

Meer winkelbouwprojecten

Reageer op dit artikel