nieuws

Nieuw filmhuis Kinepolis in de maak in Breda

utiliteitsbouw

Nieuw filmhuis Kinepolis in de maak in Breda

Kinepolis Group zal in de loop van dit jaar een bioscoop met tien zalen en 1727 zitplaatsen laten bouwen in Breda. Dat meldt Vastgoedmarkt.

Financiële details zijn niet bekendgemaakt. Kinepolis Breda zal deel uitmaken van de Evenementenzone Breda. Dit is een project van ontwikkelaar MaVer en VolkerWessels-dochter Aannemersbedrijf Van Agtmaal.

Naast het filmhuis komt er onder meer ook een evenementenhal en een Decathlon-vestiging. Evenementenzone Breda ligt aan de A27, aan de oostkant van Breda. Kinepolis heeft 35 bioscoopcomplexen in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland en Polen. Kinepolis Breda is volledig eigendom van Kinepolis en wordt het derde bouwproject in Nederland.

Reageer op dit artikel