nieuws

Kantoor SNS Reaal in Alkmaar

utiliteitsbouw

Kantoor SNS Reaal in Alkmaar

Aannemer Lokhorst Bouw- en Ontwikkelingsbedrijf uit Beverwijk vordert met de bouw van het nieuwe regiokantoor van bankverzekeraar SNS Reaal in het stationsgebied van Alkmaar.

De bouw aan de noordkant van het station begon een jaar geleden. Nu is het hoogste punt bereikt. Steigerbouwers plaatsen de hoogstgelegen steigers.

De nieuwbouw op de hoek van de Helderseweg omvat twee kantoortorens van zeven verdiepingen en een parkeerkelder met plek voor 150 auto’s. Het nieuwe pand met een vloeroppervlakte van circa 11.000 vierkante meter zal onderdak bieden aan een kleine duizend werknemers. De personeelsleden van SNS Reaal zijn nu nog op verschillende plekken gehuisvest.

De oplevering van het door NS Poort ontwikkelde gebouw is voorzien aan het einde van het eerste kwartaal van 2013. De aanneemsom voor de realisatie van het casco bedroeg 12, 1 miljoen euro. BOAG Bouw- en Managementgroep uit Rotterdam verzorgde de bouwbegeleiding.

Reageer op dit artikel