artikel

Renovatieplicht

utiliteitsbouw 575

Medewerkers Thomas Wending en Auke Lemstra (in de bak) en Janco Keevel van JJ Bouw uit Eastermar, restaureren het dak van een bouwvallige boerderij aan de Leidekkersstraat in Sneek.

De oude boerderij op bedrijventerrein De Hemmen 2 heeft een aantal jaren leeggestaan. Het geheel maakte tussen de moderne bedrijfspanden een vervallen en desolate indruk. Gaten in het ‘pannendak’ waren provisorisch afgedekt met dekzeilen.

De boerderijschuur in Sneek gaat na de renovatie onderdak bieden aan een showroom – met loopbrug – van JJ Bouw voor onder andere aluminium veranda’s en serres, Plameco Plafonds, kunststof kozijnen, dakgoten en uilenborden. Op het pand rust een renovatieplicht en het staat ook nog eens op archeologische grond.

Reageer op dit artikel