Strukton Worksphere

Bij Strukton Worksphere worden we gedreven door kennis. Dat zit in onze genen, in de hoofden en harten van onze mensen. Met 1700 collega’s zetten wij de meest innovatieve technologische oplossingen in op het gebied van bouwkunde, elektrotechniek en werktuigbouwkunde om klantwensen werkelijkheid te laten worden.

Je komt ons overal tegen; in hightech omgevingen als data- en onderzoekscentra, op vliegvelden, stations en tunnels, maar vooral in industriële omgevingen en op kantoorlocaties. Soms heel zichtbaar, wanneer wij projecten bouwen of exploiteren. Soms in de coulissen van bedrijfslocaties, waar we uiteenlopende gebouwinstallaties onderhouden en vernieuwen.

Strukton hogeschool Utrecht

Ontwerp, realisatie en daarna 15 jaar beheer en onderhoud van de nieuwbouw Hogeschool Utrecht (Foto: Beeld14).

Neem bijvoorbeeld de nieuwbouw van de Hogeschool Utrecht. Dit gebouw gaat op voor een hoge duurzaamheidsscore (BREEAM Excellent) en is zodanig ontworpen en ingedeeld dat studenten optimaal worden gefaciliteerd in het opdoen van kennis, het delen van kennis en het verwerken van kennis. Dit kunnen we alleen bereiken door vroeg in het ontwerpproces leveranciers en specialisten te betrekken en met hen en de opdrachtgever adequaat samen te werken. Hier maken wij het verschil.

Strukton Arbeidsmarkt

Rijkskantoor De Knoop: van ontwerp (artist impression (links)) tot realisatie (foto januari 2017 (rechts)); na oplevering volgt beheer en onderhoud en exploitatie (Beeld14).

Wij weten dat de omgeving waarin we werken, reizen en verblijven meer is dan een opeenstapeling van beton, cement, stenen en installaties. Een prettige, comfortabele, veilige en duurzame werk- en verblijfsomgeving realiseer je immers niet zomaar. Het is het resultaat van hoogstaand vakmanschap, effectief teamwerk en een clevere aanpak. En dat stelt eisen aan onze mensen.

Strukton Worksphere is de thuisbasis voor mensen met een passie voor techniek en bouw, met oog voor innovatie en technologische vooruitgang. Voor collega’s die plezier beleven aan het bedenken van slimme, vernieuwende oplossingen voor opdrachtgevers en die samenwerking zien als basis voor succes.

Wij geloven dat onze kracht in onze mensen zit. Daarom zetten wij sterk in op de professionele groei en ontwikkeling van onze mensen. Zowel kennisinhoudelijk als op het gebied van gedrag en vaardigheden. Je bent immers pas echt succesvol wanneer je dat wat je weet, ook effectief weet toe te passen in je dagelijkse werk.

Vandaar dat wij naast een riant (online) opleidingsaanbod ook verschillende ontwikkelprogramma’s aanbieden, waaronder een tweejarig traineeprogramma voor starters, een ‘Jong Management’ programma voor high potentials en een leergang Projectmanagement voor projectleiders. Voor mensen met ambitie zijn er doorgroeimogelijkheden genoeg!

 

Arbeidsmarkt StruktonStation Den Haag Centraal met het markante glazen ‘wiebertjesdak’.

Als Strukton Worksphere vinden we dat we één van de mooiste werkgevers van Nederland zijn. Maar omdat we best bescheiden zijn, uiten we dat niet zo. Tegelijkertijd voelen nieuwe medewerkers zich vaak snel thuis. Wij denken dat dit komt omdat wij waarde hechten aan collegialiteit, teamwork en professionele groei. En dat we daarnaast ook voor talloze aansprekende opdrachtgevers uitdagende projecten uitvoeren, maakt voor velen de cirkel rond.

Nieuwsgierig? Wij nodigen je van harte uit om kennis met ons te maken, om onze unieke cultuur zelf te gaan ervaren én voor ons te kiezen als het je aanspreekt!