Hoge energielasten nopen horeca tot snelle verduurzaming
Horecazaken zijn zuiniger gaan stoken, maar houden relatief hoge energielasten. Verdere verduurzaming blijft dus aantrekkelijk.
Horecazaken zijn zuiniger gaan stoken, maar houden relatief hoge energielasten. Verdere verduurzaming blijft dus aantrekkelijk.
Een aanzienlijk deel van de horecanieuwbouw betreft restaurants. Projecten tussen de 10 en 50 miljoen euro komen het vaakst voor.
Een aantal bedrijven ontbreekt al jaren in de ranglijst van grootste bouwers, terwijl ze voldoende omzet draaien. Wie zijn het en waarom ontbreken ze?
Zand-Erover, zo gaat het nieuw te bouwen horecapaviljoen aan de Baggelhuizerplas aan de westkant van Assen heten. De gemeente Assen heeft de bouw en...
Bouwberichten heeft een overzicht voor je gemaakt van 50 gratis projecten in de horecasector
Bistro de Kruidentuin in Geesteren, die afgelopen februari door brand werd verwoest, herrijst momenteel uit de as. Hoofdaannemer Steggink uit het...
Zuidascomplex Valley in Amsterdam moet een echte blikvanger worden.
Binnen twee uur waren ze allemaal verkocht, de vijftien luxe recreatiewoningen die binnenkort verrijzen aan de Heereweg in Schoorl. De woningen...
De zolder van kasteel De Doornenburg in de gelijknamige plaats verandert langzaam in een ultramodern gastenverblijf.
Sportliefhebbers uit Leiden en omgeving kunnen hun hart ophalen: met de bouw van een nieuwe ijshal, een nieuw zwembad, een topsporthal en een...