nieuws

Mourik bundelt drie infrabedrijven: ‘integraler werken moet’

infra 2297

Mourik bundelt drie infrabedrijven: ‘integraler werken moet’

Mourik voegt drie van haar infrabedrijven samen tot Mourik Infra BV. Door de bundeling van deze activiteiten speelt het bedrijf in op de groeiende markt van complexe projecten.

Per vandaag gaan Mourik Groot-Ammers BV, Mourik Limburg BV en Mourik Limburg Civiel BV onder een dak verder. William van Niekerk (Algemeen Directeur) en Walter Deelen (Operationeel Directeur) vormen samen de directie. Mourik hoort bij de grote bouwers en draaide over 2017 een omzet van ruim 440 miljoen euro.

Alvast inspelen

Het bedrijf denkt integraler te kunnen werken en daar ook bij aanbestedingen op in te spelen. Met het oog daarop heeft Mourik maart dit jaar het onderhoud van de Nederrijnbrug in de snelweg A50 verworven. Ook is al sprake van een integrale aanpak bij het brandwerend maken van gedeeltes van de draagconstructie van de Beneluxtunnel.

Mourik bundelde in 2013 ook al eens zijn infrabedrijven. Toen werden tien bedrijven samengevoegd.

Reageer op dit artikel