nieuws

Strukton schrapt namen infradochters Ooms, Rasenberg, Colijn en Reef

infra 4669

Strukton schrapt namen infradochters Ooms, Rasenberg, Colijn en Reef

Strukton Civiel schrapt de namen van haar regionale dochters Reef Infra, Ooms Construction, Rasenberg Infra en Colijn Beton- en Waterbouw. Dat heeft het bouwconcern donderdag bekendgemaakt.

De vier bedrijven gaan met ingang van volgend jaar allemaal verder als Strukton Civiel en krijgen, afhankelijk van de regio waarin ze opereren, de toevoeging regio Noord & Oost, regio West of regio Zuid.

Behalve de namen verdwijnen ook de verschillende huisstijlen van de vier ondernemingen uit het straatbeeld.  “De komende maanden laten wij onze klanten en omgeving zichtbaar wennen aan deze verandering”, laat Strukton in een verklaring weten. “Voor de klant en de omgeving verandert er verder niets, dezelfde vertrouwde gezichten, maar dan met een nieuwe naam en nieuwe kleuren.”

Volgens Strukton zijn projecten vaak te groot en te complex voor een enkel bedrijf. In praktijk werken de dochters daarom al regelmatig samen. “Met één naam zetten we opnieuw een grote stap naar een volledig geïntegreerde organisatie.”

Reageer op dit artikel