nieuws

Mourik bundelt tien infradochters

infra

Mourik bundelt tien infradochters

Mourik bundelt zijn tien infrabedrijven. Het aannemingsconcern verwacht daardoor vooral meer grote en complexe opdrachten binnen te halen.

De infrabedrijven worden samengevoegd in Mourik Infra. Het gaat om de dochters Mourik Groot-Ammers, Traffic & More, FSU, Mourik Limburg, Mourik Limburg Civiel, Vogel, Vogel Kathodische Bescherming, G. Bouman Arkel en Hendrik Bedrijven Brunssum. De bedrijven zullen in de markt actief blijven onder hun eigen naam. Voor de arbeidsvoorwaarden heeft de samenvoeging geen gevolgen. Er verdwijnen ook geen banen.

Volgens Jaap Kruijt, die samen met Walter Deelen het nieuwe holdingsbedrijf gaat leiden, kunnen door de bundeling kostenbesparingen worden behaald.

Reageer op dit artikel