partner nieuws

FedEC op Vakbeurs Energie

bouwbreed 669

FedEC op Vakbeurs Energie

FedEC, de vereniging van energieadviseurs, is dit jaar opnieuw aanwezig met een stand op de vakbeurs Energie, van 10 t/m 12 oktober 2017 in de Brabanthallen te ’’s-Hertogenbosch. De stand wordt bemenst door leden van FedEC.

Nieuw dit jaar zijn twee FedEC-adviespaviljoens, waar individuele energieadviesbureaus zich presenteren op het gebied van diverse thema’s, zoals energieprestatieadvies of benutting van restwarmte. Het eerste paviljoen richt zich op de gebouwde omgeving, het andere paviljoen richt zich op de industrie. Een FedEC-route verbindt de FedEC-stand en de beide FedEC-adviespaviljoens.

Energieprofessional van het jaar

FedEC is ook betrokken bij de uitreiking van de Energie Professional van het Jaar op dinsdag 10 oktober. Voorzitter van de vakjury is Kornelis Blok, hoogleraar energiesysteemanalyse aan de TU Delft en tevens ambassadeur voor FedEC.

Reageer op dit artikel