partner nieuws

Predictive Asset Management: naar onderhoudsmanagement 2.0

bouwbreed Premium 1476

Predictive Asset Management: naar onderhoudsmanagement 2.0

De economische en technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Hierdoor ontstaat een nieuwe economie waarbij duurzame energievoorziening een sleutelrol speelt. Onze dienst Predictive Asset Management (PAM) draagt bij aan een veilige, toekomstbestendige én betaalbare energievoorziening. In het digitale magazine Roadmap Next Economy gaat productmanager Patrick Kooij in op de voordelen van Predictive Asset Management. Het artikel is te vinden op pagina 22 en 23.

Digitaal magazine Roadmap Next Economy

Het digitale magazine Roadmap Next Economy is op 23 augustus 2017 verschenen. Het magazine brengt tal van projecten en initiatieven in kaart waarmee bedrijven en overheden in de metropoolregio Rotterdam – Den Haag inspelen op de nieuwe economie. De Roadmap Next Economy leidt tot een massief pakket aan investeringen en projecten, waarmee een fundamentele economische transitie in de regio tot stand komt. Energie, energievoorziening en duurzaamheid spelen hierin een belangrijke rol. Vandaar de bijdrage van Joulz Energy Solutions in dit magazine.

Reageer op dit artikel