partner nieuws

Compact Rent koopt voor miljoen aan Caterpillars

bouwbreed 59

Johannes van der Veer, mede-eigenaar van Compact Rent uit Beneden-Leeuwen: “De vraag van onze klanten naar zwaardere graafmachines groeit gestaag. Voor ons een reden deze vloot te vernieuwen en uit te breiden. We hebben dit keer gekozen voor Caterpillarmaterieel. De machines zijn zeer makkelijk te bedienen en erg onderhoudsvriendelijk. Heel belangrijk voor ons omdat wij […]

Compact Rent koopt voor miljoen aan Caterpillars

Johannes van der Veer, mede-eigenaar van Compact Rent uit Beneden-Leeuwen: “De vraag van onze klanten naar zwaardere graafmachines groeit gestaag. Voor ons een reden deze vloot te vernieuwen en uit te breiden. We hebben dit keer gekozen voor Caterpillarmaterieel. De machines zijn zeer makkelijk te bedienen en erg onderhoudsvriendelijk. Heel belangrijk voor ons omdat wij al ons materieel zonder machinist verhuren. Met deze investering van meer dan 1 miljoen euro investeren wij verder om onze huurvloot optimaal te houden.”

Over de 311F en 318F

Bijna alle machines zijn uitgevoerd met een Stage 3b-motor die moet zorgen voor een hoge productiviteit, lager brandstofverbruik, betrouwbaarheid en lange levensduur. Bijzonder zijn de veertientons Caterpillar 311F en de negentientons Caterpillar 318F, beide rupsgraafmachines.

De veertientons 311F is een rupsgraafmachine die ook geschikt is om in kleine ruimtes te werken. De zwenkstraal over de achterkant is slechts 1750 mm. Bij werken over de zijkant (90 graden) steekt de machine maar 505 mm uit. Handig bij werken tegen een muur of op smalle wegen.
De negentientons 318F voldoet aan de Stage 4-emissienorm en is geschikt voor biodiesel tot B20. De machine is uitgevoerd met twee vermogensmodi, hoog vermogen en de eco-modus waarmee het brandstofverbruik verminderd kan worden.

Elftal vestigingen

Compact Rent biedt landelijke dekking met elf vestigingen door Nederland. Het bedrijf verhuurt GWW-materieel en is specialist in de verhuur van grondverzetmachines: graafmachines, dumpers, walsen, wielladers en de bijbehorende aanbouwdelen. De vloot grondverzetmachines bestaat uit 300 stuks in gewichtsklassen van 800 kilo tot 23 ton.
Meer info: www.compactrent.nl.

Reageer op dit artikel