nieuws

Inzenden voor de belangrijkste bouwprijs van Nederland, de Cobouw Awards 2019, kan weer

bouwbreed 363

Inzenden voor de belangrijkste bouwprijs van Nederland, de Cobouw Awards 2019, kan weer

Heeft u afgelopen jaar een opmerkelijk duurzaam project afgerond? Of een nieuw product op de markt gebracht dat uniek en succesvol is? Of bent u een bouwer die werk maakt van duurzame inzetbaarheid en het personeel echt goed en veilig laat werken? Stuur dan uw case in voor de Cobouw Awards 2019. Op 21 november worden de winnaars bekend gemaakt. Inzenden kan tot 9 september.

U kunt weer inzenden voor de belangrijkste prijs in de bouw: de Cobouw Awards 2019. Ook dit jaar reikt Cobouw weer drie prijzen uit. De award voor de Beste Werkgever, de award voor Meest Duurzame Project en de award voor het Beste Product van het jaar. Daarnaast is er de Cobouw50 Award voor de financieel best presterende bouwer, die we samen met PwC toewijzen.

Interview met PwC over innovatie in de bouw

Interview met PwC over innovatie in de bouw

Categorieën
Award voor Beste Werkgever 
Welke organisatie heeft een laag verloop, een sterke positie op de arbeidsmarkt en weet jong talent, ervaren vakmensen en management aan te trekken en te behouden?

Award voor het meest Duurzame Project 
Welk concreet duurzaam project steekt boven het maaiveld uit? Cradle to cradle, biobased, circulair? Of misschien energieleverend, maar in ieder geval een voorbeeld voor andere bouwers.

Award voor het Beste Product 
Welk product scoorde het afgelopen jaar hoog op de innovatieladder? Heeft voor beroering gezorgd door een bijzondere aanpak of samenstelling?

Hier kunt u uw case inzenden en dat kan tot maandag 9 september 2019.

Alle inzendingen zullen worden beoordeeld door vakkundige jury’s. Zij zullen per categorie de vijf meest aansprekende inzendingen selecteren. Deze inzenders zullen vervolgens worden uitgenodigd voor een korte pitch, waarna de jury’s de drie genomineerden voor de verschillende Cobouw Awards kiezen.

Meer over de Cobouw Awards

Meer over de Cobouw Awards

Ook voor de lezers van Cobouw is er een rol weggelegd. Zij kunnen vanaf september hun stem uitbrengen op een van de drie genomineerden per categorie. Hun stem telt voor een kwart mee in het eindresultaat. Op 21 november zullen dan de winnaars bekend worden gemaakt. Dat gebeurt tijdens het Cobouw Awards Event in het Louwman Museum in Den Haag.

 

Reageer op dit artikel