nieuws

Installateur De Groot neemt familiebedrijf over

bouwbreed 1170

Installateur De Groot neemt familiebedrijf over

De Groot Installatiegroep heeft familiebedrijf Elektravon overgenomen. De 160 medewerkers worden toegevoegd aan het team, meldt het installatiebedrijf.

Elektravon kon binnen de familie geen geschikte opvolger vinden. Daarom is er gezocht naar een overnamekandidaat met eenzelfde soort DNA; de familiecultuur dient zo veel mogelijk bewaard te blijven. De Groot Installatiegroep paste gezien de bedrijfsvoering, werkwijze en expertise naar eigen zeggen het beste in dit plaatje.

‘Pas in ons plan’

Elektravon is een Elektrotechnisch installatiebedrijf met als vakdisciplines elektrotechniek, regeltechniek, besturingstechniek, beveiliging en service en onderhoud, maar ook Tuinbouw. Een gebied waar we binnen Nederland nog niet gepositioneerd waren. Hierdoor past het uitstekend in het strategische plan van ons bedrijf”, verklaart algemeen directeur Marcel de Groot.

Voor de huidige opdrachtgevers van Elektravon zal er weinig veranderen. Doordat de vestigingen gehandhaafd blijven en alle medewerkers overgenomen worden, zullen de relaties hun vaste aanspreekpunt blijven houden, belooft De Groot.

Reageer op dit artikel