nieuws

Bouwvrouwen-avond in Pakhuis de Zwijger

bouwbreed 498

Bouwvrouwen-avond in Pakhuis de Zwijger

Gek is het niet meer om als vrouw te werken in de bouw, maar toch zijn de aantallen vrouwen werkzaam in de sector nog altijd zeer laag. Hoe krijgen we meer vrouwen in de bouw? Op 13 juni gaan diverse kenners uit de branche op dit thema in. Pakhuis De Zwijger organiseert dan samen met Cobouw een bouwvrouwenavond naar aanleiding van de Cobouw Top50 bouwvrouwen.

Bouwvrouwen in hart en nieren, zoals Aukje Kuypers (Bouwvrouw van het Jaar) en Klaartje Molthof adjunct directeur Plegt-Vos West, staan die avond op het podium. Zij delen dan hun kijk op vragen als ‘speelt het gebrek aan rolmodellen een grote rol?’

Vrouwen op de werkvloer

Ook vrouwen die dagelijks te vinden zijn op de werkvloer, zoals kraanmachinist Jessica Bruintjes en timmervrouw Liesbeth Bresser, zullen hun kijk op het thema duidelijk maken. Daarnaast zijn er onderwijsinstituten en vrouwennetwerken aanwezig. Er worden tips uitgewisseld, gesprekken en discussies gevoerd.

Bent u geïnteresseerd in dit thema of wilt u tips om erachter te komen hoe uw organisatie meer gebruik kan gaan maken van vrouwelijk talent? Kom dan naar de avond in Pakhuis de Zwijger. Niet alleen vrouwen zijn welkom, maar óók mannen.

Reageer op dit artikel