nieuws

Cobouw zoekt weer topvrouwen in de bouw

bouwbreed Premium 870

Cobouw zoekt weer topvrouwen in de bouw

Er zijn vrouwennetwerken, quota’s en bedrijven die een serieus ‘vrouwenbeleid’ voeren. Toch is de bouw nog steeds dé sector met het kleinste percentage vrouwen in de top. Cobouw vindt dat daar verandering in moet komen. En dus maken we opnieuw een Top50 topvrouwen in de bouw.

De bouw kan niet meer zonder vrouwen’, ‘meer vrouwen zorgen voor een economische boost’. Het zijn uitspraken van deskundigen, maar toch lijkt de bouw er nog niet erg naar te luisteren. Want nog steeds is nog slechts 10 procent van alle werknemers bij grote ondernemingen vrouw, blijkt uit de laatste cijfers van het CBS.

Vindt u ook niet dat daar verandering in moet komen? Cobouw wel. Daarom gaan wij dit jaar opnieuw op zoek naar vrouwen die een grote invloed uitoefenen op de bouw. Die de beslissingen nemen, de bouw proberen te veranderen en zichzelf in de sector laten zien. Zodat ook andere vrouwen én bedrijven de stap durven zetten om de bouw in de gaan en zich op te werken naar de top.

Kent u een echte topvrouw in de bouw? Of bent u dat zelf? Meldt u dan aan voor de Top50 bouwvrouwen van Cobouw. En laat uzelf zien!

Mail naar: marijedeleeuw@vakmedianet.nl.

 

 

Reageer op dit artikel