nieuws

Cobouw geeft tien gratis kaarten weg voor uitreiking CobouwAwards 2018

bouwbreed Premium 397

Cobouw geeft tien gratis kaarten weg voor uitreiking CobouwAwards 2018

We zitten bijna vol maar kunnen nog tien gratis kaarten weggeven voor de Cobouw Awards-uitreiking van komende woensdag 21 november. In Vinkeveen reiken we prijzen uit voor het Meest Duurzame Project van het Jaar, het Beste Product, de Beste Werkgever én de Cobouw50 Award.

Bovendien is er een optreden van Steven van Belleghem, bestseller-auteur en goeroe op het gebied van digitalisering en het effect op mens en organisatie. Voor bouwers een buitengewoon inspirerend verhaal.

Tijdens het diner geven we aandacht aan de beste cases van het afgelopen jaar op het gebied van innovatie, duurzaamheid en goed werkgeverschap. Tot slot reiken we samen met PwC de Cobouw50 Award uit aan de bouwer met de beste financiële performance.

Er zijn nog een paar plaatsen over: stuur snel een mail naar theovanvugt@vakmedianet.nl voor een gratis kaartje voor de uitreiking. Op = op.

Reageer op dit artikel