nieuws

Iman Koster weg bij CROW

bouwbreed Premium 459

Iman Koster weg bij CROW

Iman Koster (60) gaat weg bij CROW. Hij zat er 17 jaar. Per 1 januari 2019 legt hij zijn taken neer als directeur-bestuurder. De procedure voor zijn opvolging is inmiddels gestart door de Raad van Toezicht van CROW.

CROW laat weten het vertrek nu ‘een passend moment’ te vinden. Koster zegt zelf: “CROW gaat een nieuwe fase in en heeft een directie nodig die zich voor de komende periode aan CROW verbindt om de ingezette verandering verder door te trekken. Dat vereist een verbintenis van minimaal drie tot vier jaar. Ik ben nu 60 en in om nieuwe dingen te doen nu dat nog kan”.

Koster wil ‘professioneel actief blijven’ en ‘gaat nieuwe impulsen zoeken’

Hij wil ‘professioneel actief blijven’ en ‘gaat nieuwe impulsen zoeken’ waarbij hij zijn kennis en ervaring ‘ter beschikking kan stellen in diverse rollen en omgevingen’.

Koster zat 17 jaar bij het CROW. Hij zegt: “Omdat zich steeds nieuwe ontwikkelingen en kansen voordeden, ben ik veel langer gebleven dan ik bij mijn aantreden voorzag. Samen hebben we CROW laten groeien en ontwikkelen.”

Met stakeholders en OR wordt nu nagedacht over een topstructuur die goed past bij de fase waarin de organisatie zit. Streven is om najaar 2018 de topstructuur te hebben vastgesteld

Wie hem opvolgt is vooralsnog onduidelijk. Koster treedt per 1 januari 2019 terug als bestuurder en blijft tot 1 mei beschikbaar voor CROW. In die periode wil de Raad van Toezicht een opvolger vinden. De Raad van Toezicht laat weten: “Met stakeholders en OR wordt nu nagedacht over een topstructuur die goed past bij de fase waarin de organisatie zit. Streven is om najaar 2018 de topstructuur te hebben vastgesteld en om eind 2018 een nieuwe directie te hebben benoemd”.

Reageer op dit artikel