nieuws

Kuijpers sterker in cleanroom-markt door overname PHF Services

bouwbreed Premium 502

Kuijpers sterker in cleanroom-markt door overname PHF Services
cleanroom

Kuijpers heeft branchgenoot PHF Services uit Katwijk overgenomen. Dat heeft de technisch dienstverlener donderdag bekendgemaakt.

PHF Services – voorheen onderdeel van Vink Groep – levert technische diensten en producten voor veilige, kwalitatieve werkomgevingen zoals laboratoria, cleanrooms en productiefaciliteiten. De specialisten van PHF Services richten zich met name op onderzoek en validatie en zijn expert in het ontwerpen, engineeren en managen van deze high tech omgevingen.

Kuijpers is al actief in de markt van controlled environments, maar versterkt zijn positie met de overname van PHF Services aanzienlijk, laat ceo Aukje Kuypers weten. “We groeien hiermee als allround partner als het om de meest kritische bedrijfsruimtes gaat. Samen met het bestaande team van specialisten bieden we het volledig scala aan: van Consultancy, Design & Build-projecten en Maintain voor cleanrooms en containments, zowel bouwkundig als installatietechnisch.”

Activiteiten PHF Services ondergebracht in nieuw bedrijf

Hoeveel Kuijpers neerlegt voor PHF Services, is niet naar buiten gebracht. Met ingang van 1 september 2018 zullen de activiteiten en mensen van PHF Services samen met het eigen controlled environments team onder worden gebracht een nieuw bedrijf: Kuijpers PHF Services. Het bedrijf blijft actief vanuit de huidige locatie in Katwijk, dichtbij Het Leiden Bio Science Park waar veel klanten van zowel Kuijpers als PHF Services gevestigd zijn.

Emilio de Vet, managing director van PHF Services, toont zich verheugd over de nieuwe moeder: “De overname biedt ons de mogelijkheid om met de kracht en kennis binnen de Kuijpers organisatie de volgende stap te zetten naar marktleider in Nederland. De sterke combinatie van specialistische kennis en commerciële slagkracht zorgt ervoor dat we beter kunnen inspelen op de marktdynamiek en wensen van onze klanten. Ik zie onze toekomstige samenwerking dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

Reageer op dit artikel