nieuws

Van ’t Hek begint bouwhub in haven Amsterdam

bouwbreed 1442

Van ’t Hek begint bouwhub in haven Amsterdam

Van ’t Hek gaat een nieuwe bouwhub oprichten bij de haven van Amsterdam. In eerste instantie gaat het funderingsbedrijf hiervandaan bouwmaterialen leveren voor het woningbouwproject van Vorm op de Houthavens. Als de pilot een succes is, wil Van ’t Hek vanuit daar aan diverse opdrachtgevers materiaal gaan leveren.

Van ’t Hek gaat dat doen in samenwerking met Dekker Transport. Deze logistiek dienstverlener zal het transport gaan verzorgen en Van ’t Hek de rest eromheen. Het funderingsbedrijf heeft al stuk grond van 4.000 vierkante meter bestraat voor de bouwhub. Als de hub een succes wordt en als er meer opslagcapaciteit nodig is, kan de plek uitgebreid worden met nog 4.000 vierkante meter grond.

Het maakt niet uit wat voor soort bouwmateriaal, alles kan er straks opgeslagen worden. “Er zijn geen eisen aan het type materiaal, wel aan de doorloopsnelheid. Het is niet de bedoeling dat we een soort opslagloods creëren. Het materiaal moet binnen 2 à 3 weken worden geleverd”, legt directeur Ruud van ’t Hek uit.

De verwachting is dat de bouwhub na de bouwvak operationeel wordt.

Later meer over de bouwhub in Cobouw.

 

 

Reageer op dit artikel