nieuws

Ingenieurs- en adviesbureau Antea deed goede zaken in 2017

bouwbreed Premium 616

Ingenieurs- en adviesbureau Antea deed goede zaken in 2017
modern buildings with empty road under blue sky,tianjin china.

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group heeft in Nederland een positief resultaat geboekt over 2017. Met een omzet van 202 miljoen euro en een nettowinst van ruim 11 miljoen euro behaalde Antea Group in Nederland naar eigen zeggen het beste resultaat ooit.

De nettowinst van de Antea Group steeg van 9,6 miljoen euro in 2016 naar 11,1 miljoen euro in 2017: een groei van 16%. De omzet bedroeg 202 miljoen euro. Dit is een stijging van bijna 6% ten opzichte van 2016.

Antea Group Nederland zegt dat het vooral profiteerde van een toenemende vraag naar de dienstverlening in vrijwel alle sectoren waar het bureau zich op richt: milieu, veiligheid, infrastructuur, contracten en vergunningen, ruimtelijke ontwikkeling, bouw en installaties en beheer.

Wereldwijd realiseerde Antea een omzetstijging van 2,2 procent

Mondiaal gezien (incl. Nederland) realiseerden de gezamenlijke landenorganisaties van Antea Group een omzetstijging van 395 miljoen euro in 2016 naar 404 miljoen euro in 2017 (+ 2,2%). De nettowinst steeg van 2,3 miljoen euro naar bijna 16 miljoen euro.

Lees hier een eerder interview met Gerard Sanderink, grootaandeelhouder van Antea en Strukton. 

 

Reageer op dit artikel