nieuws

Dossier: Innovatie in de bouw

bouwbreed Premium 2288

Dossier: Innovatie in de bouw

Cobouw heeft een aantal verhalen over innovatie in de bouw gebundeld in een dossier dat gratis te downloaden is. Inmiddels staat 13 dossiers klaar over de meest uiteenlopende onderwerpen.

De Cobouw-dossiers zijn in pdf-vorm en voor iedereen te downloaden. Ze bevatten de meest recente en relevante verhalen over een onderwerp. Zoals de verwarring rondom de instorting van de parkeergarage in Eindhoven en de nasleep toen de oorzaak bleek te liggen in de verwerking van breedplaatvloeren.

Er zijn dossiers over de lessen van de brand in de Grenfell toren in Londen, Bouwen zonder gedoe, de margedruk in de bouw, gasloos bouwen, verplaatsbare woningen, veiligheid in de bouw en het Grote Gunningenonderzoek

Maar er staan ook dossiers over de lessen van de brand in de Grenfell toren in Londen, Bouwen zonder gedoe, de margedruk in de bouw, gasloos bouwen, verplaatsbare woningen, veiligheid in de bouw en het Grote Gunningenonderzoek. In totaal staan er nu 13 dossiers die gedownload kunnen worden.

De laatste gaat over innovatie in de bouw en geeft concrete voorbeelden van innovatieve oplossingen in de bouw. Download ze hier.

Reageer op dit artikel