nieuws

VB Groep versterkt zich met Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn

bouwbreed Premium 2463

VB Groep versterkt zich met Aannemingsbedrijf P.A. Van Miltenburg & Zn

VB Groep heeft een meerderheidsbelang genomen in Aannemingsbedrijf P.A. van Miltenburg & Zn. bv uit Utrecht. Dat heeft de Eindhovense aannemer woensdag bekendgemaakt.

In toelichting laat VB Groep weten dat “Van Miltenburg een goede naamsbekendheid en reputatie in de regio Utrecht heeft” en dat “het familiebedrijf en de regio Utrecht uitstekend bij de groeiambitie van VB Groep passen”

Onder de vlag van VB Groep zal gewerkt worden aan de verdere uitbreiding van de activiteiten van Van Miltenburg, aldus het bedrijf. De huidige directie blijft aan het roer.

Algemeen directeur Robert van Boldrik van VB Groep:  “We zijn trots dat we dit mooie familiebedrijf onderdeel kunnen laten zijn van onze familie. Hiermee geven zij op een mooie manier invulling aan de verdere groeistrategie van VB Groep”.

Van Miltenburg is actief in de burgerlijke en utiliteitsbouw. De onderneming werd ruim 50 jaar geleden opgericht. Hoeveel omzet het bedrijf genereerd, is niet bekend. VB Groep was afgelopen jaar goed voor ruim 100 miljoen aan bedrijfsopbrengsten. Onder het concern vallen onder meer CRA Vastgoed, Huybregts Relou, Smeets Bouw, Smeets Vastgoedservice en Van Heur Bouw & Onderhoud.

Reageer op dit artikel